Életveszélyesen sérült a vétlen sofőr egy durva hármas karambolban Szigetszentmiklóson

Összeütközött három személyautó Szigetszentmiklóson, a Leshegy utcában. Az egyik autó kigyulladt és teljes terjedelmében égett, a város hivatásos tűzoltói két vízsugárral eloltották a lángokat és áramtalanították a járműveket. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A képen látható Mercedes kombi a Leshegy utcában közlekedett, amikor az 5103-as út kereszteződéséhez érve vélhetően nem vette észre az Állj! Elsőbbségadás kötelező táblát, és behajtott a csomópontba, ahol egy Seat Ateca (Cupra) gépkocsinak ütközött. Az ütközés hatására a Seat áttért a menetirány szerint bal oldalra, ahol félig frontálisan az M0-s felüljáró felől érkező Skoda Feliciának csapódott. Ezzel párhuzamosan a kombi Mercedes megpördült, majd kigyulladt és kiégett.

Információink szerint a Mercedes balesetet okozó vezetője saját erejéből ki tudott szállni a roncsból, a Skoda két utasa könnyebben sérült, míg a Seatban ülő férfit életveszélyes koponyasérüléssel, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Szemtanúk beszámolói alapján a Seat vezetője nem használta a biztonsági övet, ennek következtében sérült meg ilyen súlyosan.

Foto: Baleset-info.hu / K. Attila / olvasónk

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!