Életveszélyesen sérült a Volkswagen elé kanyarodó KIA sofőrje az 51-es elkerülőn

Az 51-es úton 2022. március 19-én 18 óra 50 perc körül történt közúti közlekedési baleset.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi az 51-es főúton, a taksonyi elágazásnál. Az egyik járműbe beszorult egy ember. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző szigetszentmiklósi hivatásos és délegyházi önkéntes tűzoltók. Az érintett útszakaszon, rendőri irányítás mellett, egy sávon halad a forgalom.

A rendőrség közleménye annyival egészíti ki a Katasztrófavédelem információit, minszerint személygépkocsi frontálisan ütközött. A becsapódást követően sodródó járművekkel való ütközést próbálta elkerülni egy arra szabályosan közlekedő rendőrautó, de az egyik az oldalának ütközött.

A baleset következtében hárman sérültek meg, ketten – egy 18 és egy 17 éves fiatalember – könnyebben, egy harmadikat, egy 48 éves budapesti férfit életveszélyes állapotban vittek kórházba. A sérültek között rendőr nincs, a szolgálati autónak az oldala megrongálódott.

A mentési munkálatok és a helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, a forgalmat Taksony felé terelik.

Kérjük, akinek módjában áll, válasszon másik útvonalat!

Foto: Baleset-info.hu / minden jog fenntartva/Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.Leave a Reply