Elfelejtette visszaforgatni a bérautó kormányát kanyarodás után, egy parkoló autó bánta

Parkoló autónak ütközött egy gépkocsi a VII. kerületben, a Rózsa utca és a Dohány utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a balesetet okozó járművet, illetve a mentőket várják a helyszínre.

Szerkesztőségünk egyik olvasója küldte be az alábbi képeket, melyhez a következőt mondta el:

VII. kerület Rózsák terénél MOL elektromos bérelt autója a Rózsa utcából padlóval kanyarodott ki balra a Dohány utcába, a külföldi fiatal szőke hölgy elfelejtette, hogy vissza kell engedni a kormányt kanyarodás után, és fékezés nélkül belekanyarodott az ott parkoló Mercedes kabrióba. A hölgy nem beszélt magyarul, tolmáccsal elmondta, hogy nem érti, mi történt a kezét fájlalta, őt a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította.

Azt gondolom, hogy amerikai felvételeken látni hasonlót, hogy padlógázzal, csikorgó gumikkal kikanyarodik valaki és azzal a lendülettel túl is fordul a 90 fokon és megy neki annak, amit talál az út szélén. Eddig nem hittem, hogy van ilyen ember. A szonda negatív volt, de bevitték kivizsgálásra, mert fájlalta a bal kezét.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply