Elfogták a lopott autóval randalírozó fiatalokat Pesterzsébeten

A XVIII. ker Erzsébet-telepi Polgárőr Egyesület facebook oldalán megjelenő bejegyzés szerint Még a szombat esti szolgált kezdete előtt a BRFK Tevékenységirányítási központ kiadta, hogy keresnek egy lopott autót, melyre ha az Egyesület tud, fordítson kiemelt figyelmet figyelmet.A keresés este 11 óráig tartott. Ekkor ugyanis a rendőrök megtalálták az autót, aminek sofőrjét a helyszínen elfogták. A másik 3 utas viszont berohant a Gubacs pusztai erdőbe.

Ekkor kértek a VIII. ker Erzsébet-telepi Polgárőr Egyesület segítségét a 20. valamint a 23. kerületi járőrök.

Egyesületünk a Soroksári Polgárőr Egyesület tagjaival és Önkormányzati Rendésszel indult a személyek keresésére. Nem sokkal a keresés kezdete után az Egyesület egyik munkatársa és a rendőrök elfogták az egyik utast, aki mindössze 13 éves volt. Ő azonnal együttműködött a rendőrökkel.

Nem sokkal ezután az Egyesület másik munkatársa ( T18023) a Soroksári polgárőrökkel megtalálta a második utast aki 15 éves volt. A harmadik utas eközben visszarohant az ellopott autóhoz, akit a rendőrök azonnal elfogtak. A keresés hajnali 1 órakkor mind a 4 személy elfogásával sikeresen zárult.

Fotók: BP XVIII. ker Erzsébet-telepi Polgárőr Egyesület