Megtalálták és elfogták a szerdai ámokfutó BMW-s sofőrt

Korábban beszámoltunk róla, hogy egy BMW-s Kispesten eddig tisztázatlan körülmények között felvágta az ereit, majd ezt követően autóba ült, és nagy sebességgel a város felé vette az irányt.

Száguldozása az Üllői úton csúcsosodott ki, amikor a Pöttyös utcánál egy Renault Megane taxival karambolozott, ami az ütközés hatására felhajtott a járdára, és egy fának csapódott. Majd ezt követően továbbhajtott, és a következő mellékutcába bekanyarodva kiszállt a gépjárműből, majd elhagyta a helyszínt.

Csütörtökön délelőtt a rendőrség kiadott egy közleményt:

[..] a helyszínt elhagyó férfit nagy erőkkel keresték, a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai végül éjfél után nem sokkal egy VIII. kerületi lakásban találták meg. A fiatalhoz mentőt hívtak, akik rendőri kísérettel kórházba vitték.

A 22 éves M. Tamással szemben – őrizetbe vétele mellett – a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály segítségnyújtás elmulasztása és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!