Elfutott a Csepel és Szigetszentmiklós határában busszal ütköző autó vezetője

Menetrend szerint közlekedő autóbusznak ütközött egy személyautó Csepel és Szigetszentmiklós határában – értesítette lapunkat olvasónk.

Hírportálunk a helyszínen megtudta, hogy a Csepel felől érkező Ford Escort Combi személygépkocsi a II. Rákóczi Ferenc úton a Háros utcai körforgalom előtt néhány méterrel előzési manőverbe kezdett, de kivitelezni nem tudta, mivel a körforgalom előtt letarolt egy jelzőtáblát, majd a busz oldalának ütközött. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a személyautó megpördült, és a körforgalomba sodródott.

Egy szemtanú elmondása szerint az autóban hárman utaztak. Három személyből kettő az esetet követően kiugrott a kocsiból, szóváltásba keveredtek, hogy ki is vezette az autót, majd harmadik társukat hátra hagyva futva elhagyták a helyszínt.

A kocsiban maradó személy súlyos fejsérülést szenvedett, őt a kiérkező mentőszolgálat a Péterfy Kórház-Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézetébe szállította.

A helyszínelést végző Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai a kocsit átvizsgálva egy fűrészt és egy fényképet talált a gépkocsi feltételezett vezetőjéről, aki már szerepelt a rendőrség bűnügyi nyilvántartásában.

Az eset érdekessége, hogy a gépjármű a baleset idején nem rendelkezett sem kötelező biztosítással, sem műszaki vizsgával.

A 238-as buszon szerencsére senki sem sérült meg, továbbá a busz nem sérült annyira, hogy menteni kellett volna.

A roncsot a tűzoltóság húzta le egy közeli parkolóba.

Foto: Baleset-info.hu / K. Attila

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!