Elhagyta a családja – szándékosan gyújtotta fel a csepeli bérleményét, majd ugrott ki a 36 éves férfi

Korábban beszámoltunk róla, miszerint kiugrott a negyedikről egy férfi, miután kigyulladt a csepeli Szent László utca egyik társasházának lakása

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint tűz ütött ki egy társasház negyedik emeleti lakásában, a XXI. kerületi Szent László utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek ki a helyszínre, a lakás áramtalanítását követően egy vízsugárral kezdték oltani a lángokat. A fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízsugárral eloltották a lángokat a XXI. kerületben, ahol egy társasház negyedik emeleti, ötven-hatvan négyzetméteres lakása égett ki teljesen a Szent László utcában. Az egységek az égő lakás szintjén átvizsgálták az ingatlanokat, az alatta lévő szinteken elzárkóztatást rendeltek el a lakók számára. Jelenleg az utómunkálatokat végzik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-nek megerősítette: a lakásból kiugrott egy 36 éves férfi, aki életét vesztette.

A Bors információi szerint Előre megmondta barátjának, hogy véget vet az életének az a 36 éves férfi, akinek vasárnap délután kigyulladt a bérelt lakása. Miközben a negyedik emeleti családi fészek lángolt, Norbert a mélybe zuhant. Ugyan gyorsan érkezett a segítség, csak a kétgyermekes apa halálát tudták megállapítani.

Norbert összeveszett asszonyával, aki aztán a két közös gyermekkel elment otthonról. A férfi ezt nem tudta elviselni. Bánatában egy a közelben lakó barátjának panaszkodott: – Az építőiparban dolgoztunk együtt. Becsületes, jó ember volt, aki csak a családjának élt. Reggel mondta, hogy ha a szerettei este nyolcig nem térnek vissza hozzá, végez magával. Úgy tűnik, kaphatott egy rossz információt, mert nem várta meg a határidő lejártát – mondta a Borsnak az informátor, és hozzátette: a barátja egy bérelt lakásban élt. A négyemeletes ház legfelső szintjén levő lakásban a tűz délután keletkezett, a férfi pedig eddig tisztázatlan körülmények között kizuhant és az utca aszfaltjára csapódott. Nem lehetett rajta segíteni.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply