Elsétált az ittas sofőr, miután két parkoló járművet összetört Dunaszigeten

Dunaszigeten, az Akácos utcában közlekedett a Rózsa utca felé egy Mercedes típusú gépkocsi vezetője 2021. július 17-én 21 órakor. Haladása során az enyhén balra ívelő kanyarban – relatív gyorshajtása következtében – elveszítette az uralmát a gépkocsija irányítása felett, és a menetiránya szerinti jobb oldalon az úttestet elhagyva egy ingatlan előtt parkoló Seatnak ütközött. Az ütközés ereje a Seat gépkocsit egy közvetlenül mögötte leparkolt Mercedes Vito típusú autónak lökte. A balesetben nem sérült meg senki, az okozó a helyszínt elhagyta, majd később gyalogosan visszatért oda. A járművezető a felelősségét elismerte, a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, így őt további mintavételre a rendőrkapitányságra előállították.

Az eset kapcsán a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság ittas járművezetés vétsége elkövetésének gyanúja miatt eljárást indított.

Fotók: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük