Betonnal megrakott utánfutó szakadt le és a szemből érkező autónak vágódott Kunsziget és Öttevény között

Egy 23 éves öttevényi férfi közlekedett utánfutós járműszerelvényével a 14101-es számú úton Kunsziget felől Öttevény irányába 2022. május 24-én 15 óra 30 perc körül. Haladása során – vélhetően relatív gyorshajtása következtében – elvesztette az uralmát autója irányítása felett, amelynek következtében az útpadkára hajtott, és a megrakott utánfutó nekivágódott az úton szabályosan közlekedő, egy nő által vezetett személygépkocsinak. A balesetben a vétlen sofőr megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Egy betontörmelékkel megrakott, az azt vontató autóról leszakadó utánfutóba hajtott neki egy szemből érkező autó tegnap délután Öttevény és Kunsziget között. A győri hivatásos és az öttevényi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, biztosították a baleset helyszínét, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Egy embert a mentők könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Fotók: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság, szöveg: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság, OKFIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply