Elcsapták a gyalogátkelőn áthajtó rollerest a Hungária körúton, eszméletlen állapotban került kórházba

Információink szerint a Hungária körúton, az Árpád híd felé közlekedett egy Mercedes típusú gépkocsi. A Mogyoródi úti csomópontnál észlelte, hogy egy megkülönböztető jelzést használó jármű érkezik, így megállt, hogy helyet hagyjon a szirénázó gépkocsinak.

Ezt követően sietve folytatta útját a Mercedes, de vezetője alighanem figyelmen kívül hagyta, hogy a jelzőlámpa idő közben (valószínűleg) tilos jelzésre váltott, Ezzel párhuzamosan pedig a gyalogosok szabad jelzést kaptak.

Ezt a jelzést használta ki egy fiatalkorú hölgy is, aki a rollerével áttekert a gyalogátkelőn. A gépkocsi vezetője viszont egy villanyoszlop takarása miatt nem vette észre az érkező rollerest, és elütötte.

Mivel a roller manuális (lábhajtásos) roller volt, így (a biciklihez hasonlóan) le kellett volna szállnia a hölgynek, és át kellett volna tolnia a gyalogátkelőn.

A rolleres hölgy az ütközés hatására a motorháztetőre vágódott majd a belső sávba zuhant. Mivel a rolleres nem viselt bukósisakot, igen súlyosan megsérült.

A kiérkező mentőszolgálat munkatársai mintegy háromnegyed órán keresztül stabilizálták a nő állapotát, míg eszméletlen állapotban kórházba tudták szállítani.

Update: jelentkezett egy szemtanú, aki elmondta, hogy a fiatal nőt a helyszínen mesterségesen kellett lélegeztetni, súlyos koponysérülése volt, továbbá minkét lába eltört. 

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

2 thoughts on “Elcsapták a gyalogátkelőn áthajtó rollerest a Hungária körúton, eszméletlen állapotban került kórházba

  1. Mind ketten hibásak voltak. Nem azt mondom hogy nem sajnalom a hölgyet te bízom benne hogy az ilyen balesetek felhivják az autosok és a rollerrel/biciklive/gyalogosan közlekedőket a szabályos közlekedesre. Amit nem tudok megérteni hogy a 4,5 éves lanyom zudja hogy a bicikliről/rollirol le kell szállni és áttolni a zebrán. Sok felnőtt ezzel miért nincs tisztába ha valamivel közlekedik?

  2. Én nem tartom felelősnek a rolleres lányt, mert zöld volt neki a lámpa, és a Mercedes vezetőjének semmilyen körülmények között nem lett volna szabad elindulni, és hsa tolta volna a rollert, akkor mi lett volna? A lány sietett, mert sokszor gyalogosan éppen át lehet jutni a zöld lámpánál! A sofőr szerinten a sajat nagysagat érezve azt hitte, hogy mindent szabad neki, ezt sajnos sokszor megéljük, hogy nagy luxus autók vezetői azt képzelik, hogy nekik mindent szabad, nem szàmit lámpa, záróvonal, agressziv stilus, buszsáv, zárt villamospálya,akár a biciklisávot is igénybe veszik, és lesza..ák a többi autóst! Ezeknek nem lenne szabad jogosítványt adni egy ilyen eset után!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!