Elcsapták a gyalogátkelőn áthajtó rollerest a Hungária körúton, eszméletlen állapotban került kórházba

Információink szerint a Hungária körúton, az Árpád híd felé közlekedett egy Mercedes típusú gépkocsi. A Mogyoródi úti csomópontnál észlelte, hogy egy megkülönböztető jelzést használó jármű érkezik, így megállt, hogy helyet hagyjon a szirénázó gépkocsinak.

Ezt követően sietve folytatta útját a Mercedes, de vezetője alighanem figyelmen kívül hagyta, hogy a jelzőlámpa idő közben (valószínűleg) tilos jelzésre váltott, Ezzel párhuzamosan pedig a gyalogosok szabad jelzést kaptak.

Ezt a jelzést használta ki egy fiatalkorú hölgy is, aki a rollerével áttekert a gyalogátkelőn. A gépkocsi vezetője viszont egy villanyoszlop takarása miatt nem vette észre az érkező rollerest, és elütötte.

Mivel a roller manuális (lábhajtásos) roller volt, így (a biciklihez hasonlóan) le kellett volna szállnia a hölgynek, és át kellett volna tolnia a gyalogátkelőn.

A rolleres hölgy az ütközés hatására a motorháztetőre vágódott majd a belső sávba zuhant. Mivel a rolleres nem viselt bukósisakot, igen súlyosan megsérült.

A kiérkező mentőszolgálat munkatársai mintegy háromnegyed órán keresztül stabilizálták a nő állapotát, míg eszméletlen állapotban kórházba tudták szállítani.

Update: jelentkezett egy szemtanú, aki elmondta, hogy a fiatal nőt a helyszínen mesterségesen kellett lélegeztetni, súlyos koponysérülése volt, továbbá minkét lába eltört. Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply