Erősen ittas autós borult fel Csepelen

Egy Toyota Aygo gépkocsi borult fel Csepelen a Szent István úton az Orgonás utcánál. Szerkesztőnk információit a katasztrófavédelem is megerősíti:

Felborult egy személyautó Budapest XXI. kerületében, a Szent István úton. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínre kérték a mentőket is. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Cikázva haladt a gépkocsi a baleset előtt

A helyszínen tartózkodók elmondták, hogy a Martinász utca felől érkező Aygo vezetője az alkohol befolyásoltság miatt nem bírta egyenesen tartani a kormányt (folyamatosan cikázva közlekedett) mindaddig, míg a gépkocsit az út menti padka meg nem dobta.

A parkoló autót mintegy öt méterre repítette

Ezt követően a jármú átrepült a szemközti oldalra, ahol egy járdán parkoló gépkocsinak ütközött. Az ütközés akkora elejű volt, hogy a parkoló Fordot öt méterre lévő kerítésnek csapta.

A manővert követően a Toyota az oldalára borult.

Nem bírta megfújni a szondát

Értesüléseink szerint a gépjárművet vezető férfi olyan ittas állapotban volt, hogy képtelen volt a helyszínen megfújni a szondát. Őt további intézkedésre a mentőszolgálat a kapitányságra szállította rendőri felvezetéssel.

Terelve közlekedett a 148-as