Észak-komáromi focicsapat játékosai ültek a kiégett buszon, amibe kamion ütközött az M1-esen

Információink szerint M1-es autópálya 85-ös kilométerszelvényben (Győr felé vezető oldalán) 2022. május 18-án délután egy kamion hátulról nekiütközött egy autóbusznak, ami kigyulladt. A buszról az utasok leszálltak.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint kamion ütközött egy busznak az M1-es autópálya 84-85-ös kilométere között, Csém térségében, a Győr felé vezető oldalon. A busz és a környező növényzet körülbelül kétszáz négyzetméteren kigyulladt, a tüzet a komáromi hivatásos és önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, három vízsugárral eloltották.

Az utasok le tudtak szállni a buszról, értük mentesítő járatot indítottak. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett, és oda riasztották a nyergesújfalui hivatásos tűzoltókat is. Az érintett szakaszt a mentés és az oltás idejére lezárták.

A KFC Komarno facebook-oldalának tájékoztatása szerint a klub U19-es csapata barátságos mérkőzésről tartott hazafele, amikor az M1-es autópályán balesetet szenvedtek. Értesülésük szerint súlyosabb személyi sérülés nem történt, ám későbbi tájékoztatásuk szerint 3 játékost a tatabányai Szent Borbála Kórházba szállítottak kivizsgálás céljából, de minden elvégzett vizsgálat eredménye negatív lett. A focisták saját lábukon hagyták el az intézményt.

Leave a Reply