Exkluzív fotók érkeztek a Pomáz és Pilisszentkereszt között történt balesetről

Korábban hírt adtunk arról, hogy Összeütközött két gépkocsi a Pomázt és Pilisszentkeresztet összekötő úton, a csobánkai elágazás közelében.Helyszíni, nem megerősített információink szerint a sofőr tudatmódosító szerek befolyása alatt állt, vezetői engedéllyel nem rendelkezett, a megengedett sebességnél jóval többel közlekedett (éppen egy kocsisort előzött) és súlyos végtag sérülést szenvedett. Továbbá a BMW-t egy autókölcsönzőtől bérelte, de nem a saját nevére.

Jelen cikkünk megjelenése előtt kaptuk a hírt, hogy a BMW-t,amivel a balesetet okozták, a sofőr az autót bérlő személy engedélye nélkül vitte el, továbbá életveszélyes állapotban van. Cikkünk megjelenése időpontjában műtik.

Továbbá a Tűzoltóság – Pomáz – Fire Department Facebook-oldalának információi szerint a BMW-ben két fő utazott. Az Opel gépkocsiban utazók kiszálltak, a BMW-ben utazó két személyt több feszítő-vágó segítségével, közel 40 perces megfeszített munkával tudták kiszabadítani a pomázi és a fővárosi tűzoltók. A helyszínről 2 súlyos és 4 könnyű sérültet szállítottak kórházba.