Fejszével törte szét autóját az ittas sofőr, miután Pesterzsébeten száguldozva balesetet okozott

Egy kék színű Renault Thalia és egy Renault Megane ütközött össze abban a balesetben, mely Pesterzsébeten, a Nagysándor József utca és a Mártírok útja kereszteződésében történt.

A Baleset-info.hu információi szerint a megengedett sebesség többszörösével haladt a Renault Thalia a Nagysándor József utcában. A Mártírok útjai kereszteződéshez érve vélhetően szándékosan hagyta figyelmen kívül a kereszteződésben található jelzőlámpa tilos jelzését, és behajtott a csomópontba, ahol összeütközött a fehér színű Renault Megane gépkocsival.

A baleset okozója ezt követően kiszállt autójából, és az idő közben a kezébe vett fejszével elkezdte betörni saját autójának üveg felületeit, majd megpróbálta felnyitni a gépjárművének gépháztetőjét is. Ezt követően dolga végezetten elhagyta a helyszínt.

Nem megerősített információk szerint az autó vezetőjét később elfogták. Úgy tudjuk, hogy azért hagyta el a helyszínt, mert az alkoholos befolyásoltság, továbbá eltiltás hatálya alatt vezetett.

Nagy szerencse, hogy a fehér színű autó lökhárítójának ütközött a nagy sebességgel érkező Thalia, ugyanis amennyiben a bal első ajtót találja el a becsapódó gépjármű, akár tragédia is történhetett volna.

Foto: Baleset-info.hu / K. AttilaIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply