Fejszével törte szét autóját az ittas sofőr, miután Pesterzsébeten száguldozva balesetet okozott

Egy kék színű Renault Thalia és egy Renault Megane ütközött össze abban a balesetben, mely Pesterzsébeten, a Nagysándor József utca és a Mártírok útja kereszteződésében történt.

A Baleset-info.hu információi szerint a megengedett sebesség többszörösével haladt a Renault Thalia a Nagysándor József utcában. A Mártírok útjai kereszteződéshez érve vélhetően szándékosan hagyta figyelmen kívül a kereszteződésben található jelzőlámpa tilos jelzését, és behajtott a csomópontba, ahol összeütközött a fehér színű Renault Megane gépkocsival.

A baleset okozója ezt követően kiszállt autójából, és az idő közben a kezébe vett fejszével elkezdte betörni saját autójának üveg felületeit, majd megpróbálta felnyitni a gépjárművének gépháztetőjét is. Ezt követően dolga végezetten elhagyta a helyszínt.

Nem megerősített információk szerint az autó vezetőjét később elfogták. Úgy tudjuk, hogy azért hagyta el a helyszínt, mert az alkoholos befolyásoltság, továbbá eltiltás hatálya alatt vezetett.

Nagy szerencse, hogy a fehér színű autó lökhárítójának ütközött a nagy sebességgel érkező Thalia, ugyanis amennyiben a bal első ajtót találja el a becsapódó gépjármű, akár tragédia is történhetett volna.

Foto: Baleset-info.hu / K. Attila

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!