Félig frontálisan karambolozott és beszorult az ételfutár a Budakeszi úton

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi a II. kerületi Budakeszi úton, a Dénes utca közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték a karambolos járművek áramtalanítását. A balesethez a mentők is kiérkeztek, a hatóságok teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen.

Volkswagen e-uppal egy idősebb ételfutár úr haladt a II. Budakeszi úton felfelé szombaton kora délután, amikor a Dénes utca után egy enyhe jobbkanyarban még nem tudni, miért a jobb oldali járdaszegélynek hajtott, majd áttért a bal oldalra és a lefelé jövő Audi A6 Allroad kombiba rohant.

A VW sofőrje a biztonsági övét maga mögött kapcsolta be, ezért a légzsákok ugyan kirobbantak, de ő meg a kormánynak és a szélvédőbe csapódott – súlyosan megsérült, szirénázva szállították a Honvéd Kórházba, miutan a fővárosi hivatásos tűzoltók a bal első és bal hátsó ajtó levágásával kiszabadították.

Az Audit is egy idősebb úr vezette, ő nem sérült meg, ahogyan utasa sem, noha olyan szögben ütközött a VW az autójának, hogy a kormánylégzsák érzékelője nem reagált az ütközésre, ezért nem nyílt ki.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.


Leave a Reply