Fizetés helyett elgázolta az autómentőt a bolgár kisbusz sofőrje az M1-esen

Elsődleges információk alapján egy műszaki hibás bolgár nemzetiségű Mercedes Sprinter kisbusz vezetője segítséget kért egy autómentős cégtől, ugyanis elszakadt az ékszíj az autóján az M1-es autópálya 157+900-as kilométerében, Mosonmagyaróvár térségében található tengelysúlymérő állomásnál.

Az autómentős cég ügyvezetője a helyszínre ment, hogy elvégezze a jármű javítását. A jajítást követően az autómentőjéhez sétált, hogy a számlát meg tudja írni az ügyfélnek, amikor arra lett figyelmes, hogy a megjavított járműbe az utasok sietősen beszállnak és indulnak.

A Mercedest vezető személy a műszaki mentésben résztvevő cég autóját kikerülve fizetés nélkül szeretett volna távozni a helyszínről. Ezt az autómentős meg akart akadályozni, mire a bolgár Sprinter elütötte.

Az elütött autómentő könnyebb sérüléseket szenvedett.

Kiemelt kép és szöveg: Móvár Press

Figyelem!
A fotók, illusztrációk. és más művészi jellegű alkotásokat a nemzetközi jog értelmében szerzői jog védelmezi. Ez azt jelenti, hogy ha valaki fel szeretné használni az adott bejegyzésben szereplő képeket, (például megosztja azt az interneten), azt kizárólag csak előzetes, a Móvár Presstől kapott írásbeli engedéllyel teheti meg.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply