Elaludt a Ford vezetője, áttért a bal oldalra, súlyos baleset lett a végeredmény

Két személyautó ütközött össze a Somogy megyei Rácegres határában hétfő este. A balesetet szenvedett járművekből ketten kiszálltak, három embert a kaposvári hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki, és átadták őket a mentőknek. A tűzoltók áramtalanították a gépjárműveket.

Súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. április 25-én 16 óra 55 perckor, a 6505-ös számú út 11+450 kilométerszelvényében. Az eljárás adatai alapján Toponár irányából Magyaratád irányába közlekedett egy sofőr, amikor elaludt és áttért a menetiránya szerint bal oldalra, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő gépkocsival. A két járműben összesen hatan sérültek meg, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek. Az elsődleges orvosi vélemények alapján közülük ketten súlyosan, négyen könnyebben sérültek meg.

A 43 éves magyaratádi férfi ellen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya gondatlanságból elkövetett közúti baleset okozása vétség gyanúja miatt indított eljárást.

Szöveg: OKF, Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság, fotók: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply