Ford talált telibe egy ételszállító kisteherautót az M0-son

Kisteherautó ütközött össze két személyautóval az M0-ás autóút 3-as kilométerénél, Törökbálint térségében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, az M7-es csomópontja közelében. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

A Baleset-info.hu olvasójának információi szerint a kiszállító furgon ütközött először az Audival, ami az út jobb oldalán szemben a forgalommal állt meg.

Az Audi világítás bekapcsolva maradt, ez vakította el a szabályosan érkezőket. A kisteherautó a belsősáv szalagkorlátja mellett állt vészvillogóval, amikor a Mondeo belecsapódott. A feltorlódott sorban több kisebb baleset is történt.

Aki látta, hogy mi történt a kisteherautó és az Audi között annak a jelentkezését várja a rendőrség (pl egy Ford Fiesta Van sofőrjét)

Az eset során a Mondeo vezetője megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen vizsgálják.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

A bejegyzés elkészítésében közreműködött:

2 thoughts on “Ford talált telibe egy ételszállító kisteherautót az M0-son

  1. Bocs, de NEM így történt. A kiszállító kis teherautó ütközött elösször az Audival ami az út jobb oldalán szemben a forgalommal állt meg. Az Audi világítás fent maradt, ez vakította el a szabályosan érkezőket. A kisteherautó a belsősáv szalagkorlátja mellett állt vészvillogóval amikor a Mondeo belecsapódott. A feltorlódott sorban több kissebb baleset is történt.
    Aki látta h mi történt a kisteherautó és az Audi között annak a jelentkezését várja a rendörség (pl a Ford Fiesta Van sofőrjét)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!