Forgalommal szemben hajtott fel az M85-ösre egy autós – csúnya vége lett

A Magyar Közút egy újabb komoly videót töltött fel Instagram oldalára.

A forgalommal szemben hajtott fel az M85-ös autóútra egy 8️⃣0️⃣ éves soproni férfi Nagycenknél. Sajnálatos módon nem sokkal később Nagylózs térségében nekiütközött egy szabályosan, a belső forgalmi sávban érkező autónak, amitől az a külső sávban haladó teherautónak csapódott. 😱 Mindkét személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközve állt meg. 🙁 A baleset során három ember megsérült, őket a Mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. 🚑 A sajnálatos eset körülményeit a rendőrség vizsgálja. 👮🏻‍♂️

Olvasható az instagram bejegyzésben


Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Mi a legnagyobb közösségi oldalon már csütörtökön láttuk ezt az esetet, de próbáltuk megszerezni a végét, melyet a Magyar Közút megmutatott.

A rendőrségi közleményben olvasható, hogy Közúti közlekedési baleset történt az M85-ös autóút 65. kilométerszelvényében, Nagylózs térségében 2021. június 2-án 14 óra 51 perckor.  A rendelkezésre álló adatok szerint egy Ausztria irányába haladó tehergépjármű – tisztázatlan okból és körülmények között – két személygépkocsival ütközött.  A balesetben három személy megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

A rendőrség az adott útszakaszt a szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta, amelynek következtében torlódás alakult ki.  

A rendőrök a baleset közelében haladó személygépkocsikat az M85-ös autóút 60. kilométerszelvényben (Fertőszentmiklós lehajtó) a 85-ös számú főút irányába terelik.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a balesettel érintett útszakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Leave a Reply