Frontális karambolt okozott egy pick-up sofőrje Soroksáron, csecsemő is megsérült

Összeütközött két személyautó Budapest XXIII. kerületében, a Szentlőrinci út és a Szent László utca találkozásánál.

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

A baleset-info.hu információi szerint a képen látható Ford Ranger pick-up a Szent László úton haladt. A Szentlőrinci úti kereszteződéshez érve vélhetően figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás táblát, és megkezdte a balra kanyarodást az M5-ös felé.

Kanyarodás közben viszont összeütközött egy szabályosan érkező Suzuki Swift gépkocsival. A karambol következtében a vétlen autó áttért a menetirány szerinti bal oldalra és egy Mitsubishi Galant autónak csapódott.

Szerencsére mindenki saját erejéből szállt ki autójukból, a Mitsubishi vezetőjét azonban hordágyra kellett fektetni, úgy tették a mentőautóba. Az ő autójában még a vezetőülés is kiszakadt, mivel a hátsó ülésen komplett szett autógumikat szállított, amelyek a becsapódás hatására hátulról az üléseknek vágodtak…

Információink szerint ő súlyos sérüléseket szenvedett. Rajta kivül három személy (köztük egy csecsemő) szenvedett könnyebb sérüléseket, szerencsére mindhárom gépkocsiban utazók használták a biztonsági öveiket.

Fotók: Bakos Autómentő és Baleset-Info.hu

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!