Galéria: újabb képek a piliscsabai halálos balesetről

Meghalt az ittas sofőr mellett ülő utas
a piliscsabai balesetben

Korábban beszámoltunk róla, hogy halálos baleset történt Piliscsaba belterületén.Mint ismert, Piliscsabán haladt egy személygépkocsi 2021. április 25-én 19 óra 30 perc körül, amikor egy Fő úti ház kerítésének ütközött. A 48 éves vaszari illetőségű sofőr kiszállt az autóból, majd gyalog elindulva, segítségnyújtás nélkül elhagyta volna a helyszínt. Járókelők tartották vissza a rendőrök kiérkezéséig.

A baleset következtében az autóban utasként tartózkodó 44 éves férfi a helyszínen meghalt, a járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott.

Az esetet követően kiderült, hogy a balesetnek volt még egy sérültje – vélhetően a sofőr, aki súlyos – életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A Piliscsabai Polgárőr Egyesület fotói:

Facebook bejegyzésükben olvasható hogy Piliscsabán, a Iosephinum kollégium magasságában egy Budapest felől közlekedő személygépkocsi 19 óra 35 perckor a padkára hajtott, majd a kollégium betonkerítésének ütközött. A 48 éves sofőr kiszállt az autóból, majd gyalog elindulva, segítségnyújtás nélkül elhagyta volna a helyszínt, Fő úti lakók tartották vissza a rendőrök kiérkezéséig. A baleset következtében az autóban utasként tartózkodó 44 éves férfi a helyszínen meghalt, a járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A forgalom irányítását a piliscsabai és a (Pilisvörösvár) Liget polgárőr egyesület tagjai, a műszaki mentést az esztergomi hivatásos és piliscsabai önkéntes tűzoltók végezték. A helyszínelés 23 óra 30 perckor ért véget.

Tűzoltóság Piliscsaba fotói:

Facebook bejegyzésükben olvasható, hogy Piliscsabán, a Fő úton Ismeretlen okból egy személygépkocsi padkának ütközve felborult és a Egyetem kerítésébe csapódott. Kiérkezéskor feszítő- vágóval megkezdték a sérült kiemelését a roncsból. Az időközben kiérkező Egom01 egység is beavatkozott a mentésbe. Kiemelés után a mentősöknek segítve, hosszasan próbáltuk újra éleszteni a sérültet, de nem volt eredményes, a helyszínen elhunyt. A másik sérültet, súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték korházba.
Vonulók: Piliscsaba Öte (5 fő) Egom01, mentők, rendőrség, Piliscsaba polgárőrség, Piliscsaba Közterületfelügyelet, orvosi ügyelet, Közút

Kiemelt kép forrása: Piliscsabai Polgárőr Egyesület

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük