Gyerekek játszottak a lezárt csillével, súlyos baleset lett belőle

A katasztrófavédelem közleményében olvasható, hogy felborult egy vasúti csille kocsi szombaton délután Gödöllőn, az Isaszegi úton. A kocsi és a teherhordórésze különvált, egy ember alatta maradt. A gödöllői és az aszódi hivatásos tűzoltók rögzítették a felborult szerelvényt, majd speciális tűzoltóeszközzel megemelték, az alatta lévő embert kimentették, majd ezt követően a kerekeire állították a járművet.

Személyi sérüléssel járó baleset történt az arborétumban lévő Gödöllői Kisvasút lezárt, üzemi területén, ahol két fiatalkorú a szabályosan kiékelt csillére felmászott, és a tiltás ellenére, szórakozni próbáltak. Egyikőjük, aki beszorult a billenő rész alá és a tűzoltóság szabadította ki, könnyebben sérült meg, a másik gyerek viszont leesett, valószínűleg eltört a lába. Az első, rendőrségi vizsgálatok szerint a baleset a közönség elől lezárt, táblákkal jelzett, üzemi területen történt.

Gödöllő város Facebook oldala

Fotó: PMKI Gödöllő HTP

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!