Halálos baleset a 8-as számú főúton

Két személygépkocsi ütközött, egy személy megsérült és egy fő életét vesztette Szentgálnál, a rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. január 24-én 17 óra 40 perckor a 8-as számú főút 69. kilométerszelvényében, Szentgál külterületén. Az elsődleges információk alapján két személygépkocsi frontálisan ütközött össze, melynek következtében egy fő megsérült, egy személy pedig a helyszínen életét vesztette.  

A közlekedési baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A  rendőrök a forgalmat Szentgál és Herend belterülete felé terelik.

A Deltahirek.hu élőben jelentkezett a helyszínről:

 

A vétlen autó vezetője, egy 40 éves noszlopi férfi vesztette életét abban a balesetben, ami Szentgál térségében történt a 8-as főúton.

A Ford típusú autót vezető 46 éves mohai férfi Veszprém felől közlekedett Ajka irányába, amikor eddig ismeretlen okból áttért a másik forgalmi sávba, és ott összeütközött a vele szemből érkező Skoda típusú személygépkocsival.

A baleset következtében a Skoda 40 éves sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Fordot vezető férfi is megsérült, őt a mentők kórházba szállították – tudtuk meg Nagy Judit rendőrségi sajtóreferenstől.

Szolgainé Soós Gabriella katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, a balesethez Veszprémből érkeztek a hivatásos tűzoltók, akik mindkét kocsi vezetőjét feszítővágóval kiszabadították. A kocsikban csak a sofőrök utaztak. Információink szerint a Ford vezetőjét súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentők.

Olvasható a Deltahirek.hu-n
Foto: DeltaHirek
Foto: DeltaHirek
Foto: DeltaHirek
Foto: DeltaHirek
Foto: POLICE