Pótkocsis teherautóval ütközött, szörnyethalt a Volkswagen 47 éves sofőrje Kaba és Derecske között

Egy pótkocsis teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze hétfőn Hajdúszovát és Kaba között, a Keleti- főcsatorna hídjánál, emiatt riasztották a püspökladányi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat. A tűzoltók átvizsgálták a járműveket, az autóvezetőt kiemelték, majd átadták a mentőszolgálatnak. A sérült emberen már nem lehetet segíteni, a helyszínen életét vesztette. A tűzoltók két gázpalackot is kivettek a járműből, amelyek nem rongálódtak meg. A műszaki mentést a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította teljes útzár mellett.

Egy férfi közlekedett a személyautójával 2022. május 9-én 14 óra körül a 4802-es út 9. kilométerszelvényében Derecske felől Kaba irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti fogalmi sávba, ahol nekiütközött egy teherautónak. A balesetben a személygépkocsi 47 éves vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

Szöveg és fotók: Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply