Halálos gázolás Csepelen

Figyelmetlenségből halálos baleset történt a csepeli H7-es HÉV végállomásnál.

Információink szerint pénteken délelőtt egy konténert szállító kamion takarásábol a 138-as vonalon közlekedő autóbusz elé lépett egy férfi Csepelen, a II Rákóczi Ferenc úton, melynek következtében a busz elgazolta.

A Katasztrófavédelem helyszínre riasztott munkatársai megemelték a buszt, és kiemelték a férfit alóla, de sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

7 thoughts on “Halálos gázolás Csepelen

      1. Tisztelt Balesetinfó! A nyitott szem csodákra képes! A gázolás helyén nincs kijelölt gyalogos átkelőhely!

          1. Tisztázzuk. Azt válaszoltad a hogy történt ez kérdésre, hogy átszaladt a gyalogátkelőn. Rendben hogy van a környéken 2 is, de nem a gyalogátkelőn történt a baleset… Szóval kicsit félre érthető a válasz, János erre reagált

  1. Ö a sogorom volt előtte pár nappal meg vertek S nem kizárt hogy valaki szórakozásból vagy idegen kezuseg ből meg lökte nem egyedül volt Balázs sose csinált ilyet ne ítélkezzen senki 3 kis koru gyereke maradt árván könyörgöm ha nem tudtok valamit ne alitsatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük