Opel sofőrje halt szörnyet, miután frontálisan kamionnak rohant Tiszabezdéd és Záhony között

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. augusztus 23-án 11 óra 30 perc körül a 4-számú főúton Győröcske térségében. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesettel érintett útszakaszon a rendőrség teljes útlezárás mellett megkezdte a helyszínelést.

Kamionnal karambolozott egy személyautó a 4-es főút 337-es kilométere közelében, Tiszabezdéd térségében, hétfőn. A záhonyi tűzoltók vonultak a helyszínre. A hivatásosok áramtalanították a járműveket. A személygépkocsi annyira roncsolódott, hogy speciális eszköz, korongos gyorsdaraboló segítségével emelték ki a személygépkocsi sofőrjét. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a mentési munkálatok és a helyszínelés idejére.

Fotók: Záhony KŐ

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!