Halálos vonatgázolás Balatonőszödön

A Önkormányzati Tűzoltóság Balatonboglár – Balatonlelle tájékoztatása szerint halálos baleset történt Balatonőszödön. Egy arra közlekedő vonat a vasúti átjáróban személyt gázolt, akinek az élete már nem lehetett megmenteni.

A Önkormányzati Tűzoltóság Balatonboglár – Balatonlelle Tűzoltói a vonaton utazóknak segítettek mentesítő buszra átszállni. Részvétünk a hozzátartozóknak!

A Keszthelyről Budapestre 4:29-kor elindult Déli->Parti sebesvonat ismeretlen személyt gázolt Balatonőszödnél. A balesetkor a fény- és félsorompó jól működött, tilosat jelzett. A helyszínelés végéig – várhatóan délelőttig – Balatonszemes és Balatonszárszó között szünetel a közlekedés, emiatt a két állomás között 🚌pótlóbuszok szállítják az utasokat. A dél-balatoni vonalon jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani. – A Siófokról 6:22-kor Székesfehérvárra induló személyvonat (18727) nem közlekedik.

Forrás: MÁV-INFORM

Foto: Önkormányzati Tűzoltóság Balatonboglár – Balatonlelle

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!