Halálra gázolt a HÉV egy idős férfit Csillaghegy és Békásmegyer között

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint elgázolt a HÉV egy embert Budapest III. kerületében, Csillaghegy és Békásmegyer állomások között, a Szentendrei út és Szent István utca találkozásánál. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

A Baleset-info.hu értesülései szerint egy idős férfi kutyasétáltatás közben át szeretett volna menni a Kert sor és a Szentendrei út közötti gyalogos átjárón. Amikor a belváros felé tartó vágányhoz ért, elhaladt előtte egy szerelvény.

A vonat vezetője észlelte, hogy a szerelvény mellett, a labirintus korláton belül tartózkodik egy személy a kutyájával, sípolni kezdett. A sípolás hatására a kutya megugrott, és magával rántotta a vonat alá a férfit.

Ekkor a szerelvény vezetője vészféket húzott.

Az idős ember olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A kutyát a kiérkező állatorvos kórházba szállította, ennek ellenére a kutya később elpusztult.

A helyszínelés idején a H5-ös HÉV helyett pótlóbusz közlekedik Csillaghegy és Békásmegyer között.

Foto: Baleset-info.hu / K. Attila (Minden jog fenntartva)

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!