Hangfogó falnak majd villanyoszlopnak csaptak egy Opelt a csepeli Teller Ede úton

Megcsúszott az úton, és egy villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Budapest XXI. kerületében, a Teller Ede úton. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, és a fővárosi tűzoltó doktorszolgálat is a helyszínre vonult, akik segítettek az utasok ellátásában. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

A baleset-info.hu helyszíni információi szerint a Corvin csomópont felől érkező Opel Corsa gépkocsi vélhetően nem választotta meg megfelelően a sebességet, és a Temetődűlő utcánál található kanyarban a gépjármű megcsúszott, a vezetője elvesztette uralmát a járműve felett, ami áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és az út menti hangfogó falnak csapódott.

A becsapódás nem csökkentette a gépkocsi sebességét, ugyanis a sodródó autót egy néhány méterre található villanyoszlop állította meg, mely az ütközés következtében megdőlt. Ezért a BDK (Budapest Dísz és Közvilágítási Zrt.) munkatársai is a helyszínre érkeztek

A gépkocsi jobb első ülésén ülő utas nem használta a biztonsági övet, így kifejelte a szélvédőt. Őt a tűzoltók a jobb első ajtó kivágásával szabadították ki a gépjárműből, és átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították.

A bejegyzésben található fotókat készítette: Baleset-info.hu / K. Attila (minden jog fenntartva)Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply