Három Corsa ütközött egy benézett jelzőlámpa miatt, az egyik a Tesconak hajtott a Soroksári úton

Három Opel Corsa ütközött össze abban a balesetben, mely csütörtökön késő este történt Budapest IX. kerületében. Az eset a Soroksári úton történt, a Koppány utcánál.

Egy fehér színű Opel Corsa közlekedett a Soroksári úton, a Kvassay Jenő út felől, amikor a gépkocsi vezetője a Koppány utcához érve balra szeretett volna fordulni, de a kereszteződésben található jelzőlámpa jelzését vélhetően félre értelmezte. Mégpedig úgy, hogy a jelzőlámpa csak az egyenesen továbbhaladó gépkocsikat elhaladását engedélyezte, a balra kanyarodóknak tilos jelzést mutatott.

A gépkocsi vezetője a zöld jelzést észlelte, de a balra kanyarodó tilos jelzést figyelmen kívül hagyta. Így meg is kezdte a balra fordulást, amikor a szemből érkező sötét színű Opel Corsa gépkocsinak ütközött.

Az ütközés következtében a sötét Corsa megpördült, és a belső sávban érkező, szintén fehér színű Opel Corsának ütközött.

A balesetet okozó Corsa vezetője a kanyarodás során vélhetően pillanatnyi eszméletvesztést szenvedett, ugyanis az ütközést követően nem tekerte vissza a kormányt, és a gázról sem vette le a lábát, így járműve tovább folytatta a kanyarodást, és felhajtott a járdára és az ott lévő hipermarket falának csapódott. A eszméletvesztést bizonyítja az a tény is, hogy a házfalnak csapódást követően sem vette le a lábát a gázpedálról, viszont az esetet követően saját erejéből szállt ki autójából.

A gépkocsi vezetője az eset során a kirobbanó légzsáktól megsérült. Őt a kiérkező mentőszolgálat könnyebb sérülésekkel szállította kórházba.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.


Leave a Reply