Három ittas sofőr is balesetet okozott 24 óra leforgása alatt Győr-Moson-Sopron megyében

Öttevény belterületén, a Fő úton, Mosonmagyaróvár felől Győr irányába közlekedett egy Volkswagen típusú gépkocsival egy sofőr 2021. október 9-én 17 óra körül. Haladása során a József Attila utca kereszteződéséhez közeledve nem tartott kellő követési távolságot az előtte azonos irányban és forgalmi sávban haladó, jobbra kanyarodni szándékozó segédmotor-kerékpár mögött, ezért a járműve elejével a motorkerékpár hátuljának nekiütközött. Az ütközés erejétől a motoros elesett és megsérült, őt a mentők kórházba vitték. Az autó vezetőjénél ittasság gyanúja merült fel, a vele szemben történt alkoholszondás ellenőrzés pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították a rendőrkapitányságra.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Ugyanazon a napon 8 óra 53 perckor egy gépkocsi vezetője az M1 autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr térségében közlekedve, járművel az úttestről balra letért, majd érintőlegesen szalagkorlátnak ütközött. Ezután jobbra visszatért az útra és haladt tovább. Az ütközést követően az autó első kereke defektet kapott, ezért a sofőr félreállt. A balesetben két utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda ebben az esetben is pozitív lett, a férfit a rendőrök további mintavételre előállították.

Egyed belterületén, az Árpási utcában közlekedett szombaton éjjel egy Opel Astra vezetője, Rábacsanak irányából Árpás felé. Haladása során egy jobbra ívelő kanyarban, a menetiránya szerinti baloldalon az úttestről lehaladt, majd egy ingatlan kerítésének nekiütközve állt meg. A baleset során a sofőr megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A járművezetővel szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a rendőrök vele szemben vér-, és vizelet mintavételre intézkedtek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.