Házba csapódott a 294E busz Gyálon, miutan egy Opel nem adott elsőbbséget neki

Összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi Gyálon, a Széchenyi utcában, a Zrínyi Miklós utcai kereszteződésnél. A busz az ütközés következtében egy ház falának csapódott, és megrongálta azt. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos és a gyáli önkéntes tűzoltók vonultak ki a balesethez. Az egységek áramtalanítják a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is.

Helyszíni információk szerint egy Opel Astra a Zrínyi utcán közlekedett, amikor a Széchenyi utcai kereszteződésnél figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás táblát, és behajtott a kereszteződésbe, ahol ütközött egy menetrend szerinti autóbusznak.

Az autóbusz az ütközés hatására egy kerítést átszakítva házfalba csapódva állt meg. Szerencsére a lakóház érintett részében a becsapódás időpontjában senki sem tartózkodott, így nem történt tragédia,

A balesetben öten sérültek meg könnyebben: a két jármű vezetője, valamint a busz három utasa. A busz vezetőjét fejsérüléssel kórházba szállították.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején A 294E és az 55-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Somogyi Béla utca és a Bocskai István utca megállót. A 84E autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Bocskai István utca és a Dobó Katica utca megállót.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!