Ittas Audis törte ripityára egy vadiúj csuklós busz hátulját Visegrádnál

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint utoléréses balesetet szenvedett egy busz és egy személygépkocsi a 11-es főúton, Visegrád térségében pénteken éjszaka.

A balesethez a szentendrei hivatásos és a visegrádi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a személyautót.

A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A Baleset-info.hu információi szerint a képen látható Audi személyautó nagy sebességgel haladt Visegrádon, amikor ismeretlen okból egy menetrend szerint közlekedő autóbusz hátuljába csapódott.

A személyautót vezető férfi az eset során könnyebben megsérült. Vele szemben a rendőrök alkoholtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, így tőle egészségügyi ellátása során további mintavételre intézkedtek.

A komoly anyagi kárt mutatja, hogy az Audi eleje megsemmisült, a júliusban ujjonan uzembehelyezett autóbusznak a hűtője és motorblokkja kilyukadt, szélvédői betobbantak.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!