Ittas autós csapódott házfalnak Csepelen

Kerítésnek és egy háznak is nekiütközött egy személyautó Budapest XXI. kerületében, Csepelen, az Erdősor utca és a Szabadság utca kereszteződésénél. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, annak ajtajait feszítővágóval távolították el.

A képen látható Peugeot 206 idős vezetője a helyszíni szemtanúk beszámolója szerint a Szabadság utca felől érkezett, amikor az Erdősor utcai kereszteződésben vélhetően nem tudta bevenni a kanyart, és a kereszteződésben található egyik ház kerítésének csapódott.

A kiérkező mentőszolgálat a tűzoltók segítségével emelte ki az idős urat az összeroncsolódott autóból, és hosszú percekig stabilizálták állapotát, míg a mentőbe be tudták tenni.

Az autóban egyedül a vezető tartózkodott, aki elég súlyosan sérült. Úgy tudjuk, hogy vezető tekintetében felmerült az alkoholos befolyásoltság, de sérüléseiből adódóan nem került sor szondáztatásra.

Az érintett útszakaszon a munkálatok idejére a fél útpályát lezárták, de a 159-es autóbuszt nem kellett terelni.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!