Ittas autós tarolt Soroksáron kedd éjszaka

A képen látható Renault Clio személygépkocsi a XXIII. kerületi Grassalkovich úton, a város felől érkezett. Vélhetően az elfogyasztott alkohol, és beszedett gyógyszer együttes hatására elvesztette uralmát a gépkocsi felett, amely így a szemközti sáv felé vette az irányt.

Sodródása során az autó felhajtott a gyalogátkelőt elválasztó járdaszigetre, ahol kidöntötte a jelzőtáblát.

Ezt követően a gépkocsi visszatért a saját sávjába, megtett gond nélkül pár száz métert, amikor a felüljáróhoz érve a szervizút és a felüljáró közötti beton elválasztó szegélyre hajtott, ahol egy újabb jelzőtáblát gyűrt maga alá, végül egy villanyoszlopnak vágódott, ami az ütközés hatására megcsavarodott, a Renault pedig a szervízúton keresztbe fordulva megállt.

A eset nemsokkal éjfél előtt történt, ennek köszönhetően nem járt arra gyalogos, illetve másik jármű. Ellenkező esetben komolyabb baleset is történhetett volna.

A gépkocsit vezető középkorú hölgy légzsákok működésbe lépésének köszönhetően nem sérült meg súlyosan, de így is kába volt, és lassan közlekedett. A mentőbe segítséggel, de saját lábon szállt be.

A mentőszolgálat rendőri kísérettel szállította őt kórházába.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Bejegyzésünk elkészítésében közreműködött: K.Attila olvasónk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!