Ittas, de vétlen Skodás borult autójával Újpalotán, miután Suzuki hajtott ki elé

Egy Suzuki WagonR és Skoda Fabia ütközött össze Budapest XV. kerületében, a Nyírpalota úton. A karambol következtében a Skoda a tetejére borult. A balesethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos és önkéntes tűzoltók vonultak ki. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály van a baleset miatt.

Helyszíni információk szerint a Suzuki vezetője figyelmetlenül kanyarodott ki a Nyírpalota út szervizútjáról, majd a balról érkező Skoda belerohant. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a Skoda a tetejére borult, majd métereket csúszott, mire nyugalmi helyzetbe került.

A szemtanúk kisegítették a vezetőt az összeroncsolódott Skodából. Később kiderült, hogy a Skoda vezetője ittas állapotban vezette autóját a baleset pillanatában. Ezt erősítette meg az a tény, miszerint több bontott és bontatlan sörösdoboz, és fehérboros üveg is volt az autóban. Természetesen a helyszínen a jogosítványát elvették, majd a kiérkező mentőszolgálat könnyebb sérülései miatt, valamint mintavétel céljából kórházba szállította.

A Suzukiban utazó személyek nem sérültek meg az ütközés során. Érdekesség, hogy egy szemtanú állítása szerint a Skoda vezetője egy égő fejlámpával mászott ki a roncsból, azaz lehetséges, hogy nem működött az egyébként is fekete színű autó világítása.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply