Ittas, de vétlen Skodás borult autójával Újpalotán, miután Suzuki hajtott ki elé

Egy Suzuki WagonR és Skoda Fabia ütközött össze Budapest XV. kerületében, a Nyírpalota úton. A karambol következtében a Skoda a tetejére borult. A balesethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos és önkéntes tűzoltók vonultak ki. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály van a baleset miatt.

Helyszíni információk szerint a Suzuki vezetője figyelmetlenül kanyarodott ki a Nyírpalota út szervizútjáról, majd a balról érkező Skoda belerohant. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a Skoda a tetejére borult, majd métereket csúszott, mire nyugalmi helyzetbe került.

A szemtanúk kisegítették a vezetőt az összeroncsolódott Skodából. Később kiderült, hogy a Skoda vezetője ittas állapotban vezette autóját a baleset pillanatában. Ezt erősítette meg az a tény, miszerint több bontott és bontatlan sörösdoboz, és fehérboros üveg is volt az autóban. Természetesen a helyszínen a jogosítványát elvették, majd a kiérkező mentőszolgálat könnyebb sérülései miatt, valamint mintavétel céljából kórházba szállította.

A Suzukiban utazó személyek nem sérültek meg az ütközés során. Érdekesség, hogy egy szemtanú állítása szerint a Skoda vezetője egy égő fejlámpával mászott ki a roncsból, azaz lehetséges, hogy nem működött az egyébként is fekete színű autó világítása.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

4 thoughts on “Ittas, de vétlen Skodás borult autójával Újpalotán, miután Suzuki hajtott ki elé

 1. Nem akarok kötözködni, de az ittasság, szintén olyan tényező, ami szembemegy a KRESZ-el, tehát a Skodás vétkes volt.
  Ezt tetézendő, ha nem működött a világítása, el se indulhatott volna a kocsival, viszont így érthető, hogy a Suzukis miért hajtott ki elé, de ez csak feltételezés.
  Nem mentegetek senkit, nem tudom mi történt, de a nem vétkes kicsit erős.

 2. Még ha nem is volt kivilágítva a skodás, azért a suzukisnak sem kellett volna csukott szemmel kihajtania.

 3. Ki az a hülye aki ezt a fejlampa dolgot a világítás helyett kitalálta ? Az auto kölcsönzői auto lásd kép valószínűleg a fejre állt autóban a dolgait szedegette össze fejlampaval
  Nagy barom aki leírja hogy a fejlampa az auto világítást az helyettesítette. Tényleg az ilyen hülyeséget tartsa meg máskor magának

  1. Csak azt írtuk, amit a szemtanúk meséltek, és nem tényként, hanem lehetőségként. Azt mondták, eleve a lámpával a fején mászott ki / húzták ki, nem utána tette fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!