Ittas Skodás bombázott le egy Rovert az M5-ös Budapestről kivezető szakaszán

Eddig tisztázatlan körülmények között 2021. augusztus 26-án 20 óra 45 perc körül három személyautó karambolozott Budapest XIX. és XX. kerületének határán, a Nagykőrösi út városból kifelé vezető oldalán, a Vas Gereben utca közelében. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják az egyik járművet.

Információink szerint a képen látható Renault Trafic kisbusz érintőlegesen koccant egy Skoda Octavia gépkocsival, Az ütközés hatására a Skoda egy arra közlekedő Rover 416 típusú autót bombázott le. Az találkozás hatására a Rover szalagkorlátnak csapódott és megpördült.

Az eset érdekessége, hogy a Renault Traffic vezetője az balesetet követően továbbment, és később a rendőrök hozták vissza a helyszínre.

A Skoda vezetője esetében a helyszínen végzett alkoholszonda pozitív éréket mutatott, így őt további mintavételre vitték.

Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember könnyebben megsérült.

A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeznek. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök két forgalmi sávot lezártak, a járműforgalom egy sávon lassan halad, torlódásra kell számítani.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!