Ittas sofőr utasa halt meg, miután fának csapódtak Biatorbágy és Herceghalom között

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint kisodródott a kanyarban és fának csapódott egy személyautó a Biatorbágy és Herceghalom közötti útszakaszon. A balesethez a törökbálinti hivatásos és önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítanak ki a járműből. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

4.36 perckor műszaki mentéshez kaptunk riasztást, miszerint a 8101-es számú Herceghalmi úton egy autó fának csapódott. A vonuló BIA ÖTE csapatban egy mentőorvos is tartózkodott, aki elsőként kezdte meg a sérült utas ellátását és újraélesztését, melyet a kiérkező mentőkkel közösen folytattak. A sérült életét sajnos nem sikerült megmenteni. Az előzetes információk alapján vélhetően ittas vezetőt a törökbálinti hivatásos tűzoltók feszítő-vágó eszköz segítségével szabadították ki a törött gépjárműből, majd átadták a mentőszolgálatnak, akik a sérültet a Szent János Kórházba szállították. Beavatkozó egységek: Bálint/1, BIA ÖTE

olvasható a Biatorbágy Önkéntes Tűzoltó Egyesület facebook oldalán

Kiemelt kép: Biatorbágy Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Biatorbágy Önkéntes Tűzoltó Egyesület fotója
Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!