Járdára hajtott, közben parkoló autókat zúzott le egy BMW a pesti Palotanegyedben

Felszaladt a járdára egy személyautó Budapest VIII. kerületében, a Gyulai Pál utcában február 14-én este. A jármű két parkoló gépkocsinak is nekiütközött. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére.

Helyszíni információink szerint egy fiatal nő BMW-vel haladt a VIII. kerületi Gyulai Pál utcán, majd félreállt valamiért egy parkoló behajtójához. Megállás után azonban az automata váltót nem tette parkoló pozícióba, majd egy adott ponton hátranyúlt a hátsó ülésre, eközben pedig véletlenül rálépett a gázpedálra… A BMW hirtelen megindult, kidöntött néhány zöld terelőoszlopot, felhajtott a járdára, majd az előtte parkoló Volkswagen Golf oldalának ütközött, végül nekicsapódott a Golf előtt szintén parkoló Renault Clionak.

Nagy szerencse, hogy az elszabadult gépkocsi senkit sem ütött el, mert itt általában jelentős forgalom van a járdákon. A BMW vezetőnője elismerte, hogy ő hibázott, szerencsére nem sérült meg az ütközések során, mivel nem nagy sebességgel következtek be. A BMW mozgásképes maradt, végül ki tudtak tolatni vele a kelepcéből, így a tűzoltóknak nem kellett beavatkozniuk.

Szöveg: OKF, Baleset-Info.hu; fotók: Baleset-Info.huIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply