Jelentkezett a Szentendrei úton elaludt autós, aki kivitte az út menti oszlopot

Korábban hírt adtunk arról, hogy közvilágítási oszlopnak ütközött egy személyautó Budapest III. kerületében, a Szentendrei úton. Az oszlop rádőlt a járműre. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják az autót. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

A képen látható Daewoo Lanost vezető férfi a belvároból kifelé a belső sávban haladt. A Monostori utcánál információink szerint elaludt a volánnál, ebből kifolyólag az autó balra fordult, felhajtott a sávokat elválasztó betonszegélynek, és egy villanyoszlopnak csapódott. Az oszlop, aminek az autó nekicsapódott, kidőlt.

A Daewoo mellett haladt egy Volkswagen furgon, melynek vezetője időben észlelte a becsapódást, így fékezett. Szerencsére a kidőlt villanyoszlop a fékezésnek köszönhetően a furgon utastere helyett az orrára dőlt.

A Daewoo vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A furgonban ülő két személy sérülés nélkül úszta meg az esetet. A kifelé tartókat a rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére átterelte a befelé jövő oldalra.

A Pesten hallottam facebook csoportban jelentkezett a Daewoo vezetője, aki az alábbiakat mondta el:

Sziasztok! Nekem volt tegnap az a balesetem a Szentendrei úton, a fehér Lanossal. Igazából most azért írok ide, mert a tegnapi állapotomban nem volt alkalmam megköszönni azt a rengeteg segítséget amit kaptam…ahogy kifeszítettek az autóból, ahogy a mentősök elláttak és ahogy a Honvéd kórház dolgozói minden kívánságomat figyelembe véve kedvesen vigyáztak rám és ápoltak. Hálás vagyok mindenkinek, és nagyon szépen köszönöm, remélem ez a kis szösszenet el jut a helyére! (És ne haragudjatok hogy lebénítottam mindent abba az irányban, tudom, elcsesztem). De tényleg köszönöm mindenki segítségét, és hogy hála nektek, életben maradhattam! További szép napot!

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!