Jelentkezett a Szentendrei úton elaludt autós, aki kivitte az út menti oszlopot

Korábban hírt adtunk arról, hogy közvilágítási oszlopnak ütközött egy személyautó Budapest III. kerületében, a Szentendrei úton. Az oszlop rádőlt a járműre. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják az autót. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

A képen látható Daewoo Lanost vezető férfi a belvároból kifelé a belső sávban haladt. A Monostori utcánál információink szerint elaludt a volánnál, ebből kifolyólag az autó balra fordult, felhajtott a sávokat elválasztó betonszegélynek, és egy villanyoszlopnak csapódott. Az oszlop, aminek az autó nekicsapódott, kidőlt.

A Daewoo mellett haladt egy Volkswagen furgon, melynek vezetője időben észlelte a becsapódást, így fékezett. Szerencsére a kidőlt villanyoszlop a fékezésnek köszönhetően a furgon utastere helyett az orrára dőlt.

A Daewoo vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A furgonban ülő két személy sérülés nélkül úszta meg az esetet. A kifelé tartókat a rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére átterelte a befelé jövő oldalra.

A Pesten hallottam facebook csoportban jelentkezett a Daewoo vezetője, aki az alábbiakat mondta el:

Sziasztok! Nekem volt tegnap az a balesetem a Szentendrei úton, a fehér Lanossal. Igazából most azért írok ide, mert a tegnapi állapotomban nem volt alkalmam megköszönni azt a rengeteg segítséget amit kaptam…ahogy kifeszítettek az autóból, ahogy a mentősök elláttak és ahogy a Honvéd kórház dolgozói minden kívánságomat figyelembe véve kedvesen vigyáztak rám és ápoltak. Hálás vagyok mindenkinek, és nagyon szépen köszönöm, remélem ez a kis szösszenet el jut a helyére! (És ne haragudjatok hogy lebénítottam mindent abba az irányban, tudom, elcsesztem). De tényleg köszönöm mindenki segítségét, és hogy hála nektek, életben maradhattam! További szép napot!Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply