Jogosítványa sosem volt, a munkaadója autójával zuhant le egy debreceni felüljáróról a rendőrség udvarára

Személyautóval közlekedett egy férfi 2021. május 25-én 23 óra körül Debrecenben, a Vágóhíd utcai felüljárón az Attila tér irányába. A sofőr a haladása során elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, és a szalagkorlátnak csapódva lezuhant a felüljáróról. A gépkocsi többször megpördült a tengelye körül, majd a Debreceni Rendőrkapitányság kerítését áttörve egy fás-bokros részen landolt. A jármű vezetője, valamint az egyik utasa kiszálltak az autóból és futásnak eredtek, hátrahagyva harmadik társukat, aki beszorult a kocsiba.

A rendőrök perceken belül elfogták a két férfit a helyszíntől nem messze. Mindkettőjüket előállították a rendőrkapitányságra, ahol arra is fény derült, hogy a sofőr soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint az autót a munkahelyéről hozta el a munkáltatója tudta nélkül.

A kocsiba szorult barátjukat a mentőszolgálat munkatársai – az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A Debreceni Rendőrkapitányság a 22 éves járművezetőt engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vette, valamint közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség és jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. A hatóság a segítség nyújtás elmulasztása bűntett megvalósulását is vizsgálja mindkét férfi esetében.

Fotók: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!