Jogsi nélkül, kölcsönautóval kanyarodott a fiatal sofőr az Opel elé Pesterzsébeten, kiskorú lány utasa sérült

Összeütközött két személyautó Budapest XX. kerületében, a Vörösmarty utca és a Nagysándor József utca kereszteződésénél. A balesethez riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat, és a helyszínre várják a mentőket is. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Egy Opel Astra gépkocsi haladt a pesterzsébeti Vörösmarty utcán hétfőn délután. A Nagysándor József utcai kereszteződéshez érve a szabad jelzést követően behajtott a kereszteződésbe, amikor a telezöldnél a városközpont felől lejtőn lefelé, egyenesen haladó Opel előtt balra nem túl nagy ívben akart egy Volkswagen Golf beslisszolni, a Helsinki út felé, de a Golf vezetője kissé elszámította magát. Az Opel vezetőjének fékezni és kormányt elrántani sem volt ideje, így a kereszteződésben a két gépkocsi összeütközött.

A nagy erejű ütközés miatt az Opel bal első futóműve kiszakadt. A Volkswagen hátsó ülésén utazó kiskorú lány beütötte a fejét a légzsákba. A kiérkező mentőszolgálat agyrázkódás gyanújával a Heim Pál Kórházba szállították.

Érdekesség, hogy a Volkswagen sofőrje nem tudta bemutatni jogosítványát, ugyanis a baleset előtti időben vizsgázott, és még nem vette át az elkészült jogosítványát. Ezért őt a kerületi kapitányságon előállították. Ráadásul a gépkocsi, amivel balesetezett, nem az ő nevén van (kölcsön kérte).

A helyszínelés és a műszaki mentés idején az 52-es villamos helyett a Nagysándor József utca és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között pótlóbusz közlekedett terelt útvonalon, nem érintette a Pöltenberg utcai megállót.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

3 thoughts on “Jogsi nélkül, kölcsönautóval kanyarodott a fiatal sofőr az Opel elé Pesterzsébeten, kiskorú lány utasa sérült

Leave a Reply