Szembement a forgalommal Zuglóban, karambolt okozott

Összeütközött két személyautó Budapest XIV. kerületében, a Kerepesi út és a Fogarasi út kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Egy Nissan Micra a Fogarasi úton haladt, a Nagy Lajos király útja felől érkezett a csomóponthoz, amikor a sofőr elmondása szerint a gázpedál beragadt. Kézifék helyett a pirosnál álló sort lendületből kikerülte, szerencséjére szemből is piros volt, ezért nem érkezett jármű, de a Kerepesi úton zöld jelzésen a Stadionok felé haladó VW Passat kombit oldalról eltalálta, amitől a Volkswagen keresztbe fordult az úttesten. A Nissan sofőrje megsérült, elvitte a mentő, a VW vezetője a helyszínen maradt. Óriási torlódás alakult ki a környéken, mivel a keresztirányú sávok minden irányból le voltak zárva, csak a BKV buszokat és trolikat engedték át.

Fotók: BalesetInfo

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!