Ittasan, vezetői engedély nélkül rohant egy Opelbe Sopronban

Egy 29 éves férfi Sopronban, a Besenyő utcában közlekedett Volkswagen típusú személygépkocsijával a Fenyő tér felől az Ady Endre út irányába. Haladása során az Ady Endre úthoz érve az Elsőbbségadás kötelező! jelzőtábla utasítása ellenére a kereszteződésbe lassítás nélkül hajtott be, így nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező 28 éves soproni lakos által vezetett Opel típusú gépkocsinak, és nekiütközött. A karambol következtében az Opel a bal oldali járdára sodródott, majd oldalára borulva egy villanyoszlopnak csapódott.

A balesetben a járművek sofőrjei, valamint az Opel 27 éves, illetve a Volkswagen 24 éves utasai megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

A balesetet okozó személygépkocsi sofőrje vezetői engedéllyel nem rendelkezett. Nála a rendőrök alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért a 29 éves férfival szemben a Soproni Rendőrkapitányság ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Fotók: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!