Katonákat szállító különbusz csapodott árokba a 47-es főúton

2021. november 5-én 6 óra 50 perc körül árokba hajtott, és az oldalára borult egy busz a 47-es főút 193-as kilométerénél, Hódmezővásárhely térségében, a Székkutas felé vezető szakaszon.

A balesethez a hódmezővásárhelyi, az orosházi és a szegedi tűzoltókat riasztották. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták.

Molnár Krisztina, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a Rádió 7-et arról tájékoztatta: a tűzoltók öt sérültet emeltek ki a buszból, a többi utas a saját lábán hagyta el a járművet.

„Ezután a tűzoltók rögzítették a buszt, hogy ne dőljön még jobban az árokba. Létrákkal támasztották ki az oldalát. Jelenleg is ilyen helyzetben van a busz, és amíg a rendőrség be nem fejezi a helyszínelést, így is marad. Nem a tűzoltók fogják kiemelni az árokból, hanem egy buszmentő cég végzi el ezt a munkát” – tette hozzá Molnár Krisztina.

A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a főutat félpályán lezárták, a forgalmat irányítják.

A Baleset-info.hu információi szerint a Magyar Honvédség katonái utaztak a balesetet szenvedett buszon.

Fotókat köszönjük Hűvös Oszkárnak

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!