Kerítésnek csapta az ittas autós az elszabaduló BMW-t Csepelen

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint kerítésnek hajtott egy személygépkocsi Budapest XXI. kerületében, a Széchenyi István utcában, a Szatmári utcai kereszteződésnél. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a baleset helyszínére, ahova a mentők is kiérkeztek.

Helyszínen megtudtuk, hogy a képen látható BMW a Szatmári utcán közlekedett a Katona József utca felől, a megengedett sebesség majdnem kétszeresével, amikor a fékezés nélkül jobbra szeretett volna Széchenyi István útra kanyarodni.

De a manővert nem sikerült kivitelezni, ugyanis a nagy sebességnek köszönhetően fordulás közben elvesztette uralmát a gépjárműve felett, amitől az autó kipörgött, felhajtott a járdára, végül egy kerítésnek csapódott.

A gépjármű vezetője a légzsáknak köszönhetően könnyebb sérülésekkel úszta meg (a légzsák kis mértékben megégette a hasát) a balesetet, míg utasát a kiérkező mentőszolgálat nagyon súlyos sérülésekkel vitte a Honvédkórházba. Az ő esetében az elsődleges vizsgálatok alapján felmerült a bénulás.

A helyszínelést végző rendőrök a vezető esetében a helyszínen alkohol szondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Úgy tudjuk, hogy az érték a 0,8 és 1 ezrelék között értéket mutatott, így a járőrök őt előállították a kerületi kapitányságra.

Foto: Baleset-info.hu / Mr. Gabee / Bánfi András

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!