Padon ülő gyerekeket ütött el egy Skoda, miután a járdára hajtott a II. Pusztaszeri úton

Kerítésnek ütközött egy személyautó Budapest II. kerületében, a Pusztaszeri úton, a Törökvészi út találkozásának közelében. A jármű a helyszínen több gyermeket is elsodort. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. A balesethez mentőt is kértek.

Egy idős asszony Skoda Fabiával a II. Törökvész útról a Pusztaszeri útra kanyarodott, eközben valamiért elveszítette uralmát a gépjárműve felett, átgangolt az elválasztó és a szembejövő sávon, felhajtott a járdára és felborította a padot, amelyen két gyerek és két nő ült, majd végül a Pusztaszeri út 93. kerítésének ütközött. A padról mindenki a földre esett, az egyik nőnek eltört a felkarja, a többiek könnyebben sérültek, ahogyan a Skoda vezetője is. Az idős sofőr műszaki hibára hivatkozott, a baleset okát majd a szakértői vizsgálat fogja megállapítani.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!