Későn jelezte balra kanyarodási szándékát – érdekes balesett lett belőle Csepelen

Van Csepelen számos olyan hely, ahol heti rendszerességgel történnek kisebb, illetve nagyobb balesetek. Az egyik ilyen kereszteződés az Erdősor utca és a Szabadság utcai kereszteződése, ahol pénteken este egy autószállító tréler ütközött Audi személyautóval.

Helyszínen tartózkodó szemtanúk elmondása szerint az Erdősor utcán, a Csikó sétány felől érkező autószállító tréler vélhetően későn jelezte balra kanyarodási szándékát, és megkezdte a balra fordulást, de szemből egy Audi személyautó érkezett.

A román rendszámos személyautó, hogy elkerülje az ütközést, áttért a menetirány szerint bal oldalra hogy kikerülje a teherautót, de az Audi érintőlegesen a tréler jobb hátsó kerekének ütközött.

Az eset során személyi sérülés nem történt. Nem megerősített információink szerint az Audi vezetője fogyasztott alkoholt a baleset pillanatában. Őt a rendőrök vérvételre szállították.

Foto: Baleset-info.hu és olvasóink

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!