Fiat Brava csapódott fékezés nélkül egy szerb mikrobuszba az M51-esen

Kisbuszba rohant bele egy személyautó az M51-es autóút 25-ös kilométere közelében, az ócsai lehajtónál, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták.

Az M51-es autóúton a külső sávban haladt hazafelé, az M5-ös autópálya felé egy szerb család péntek éjjel Renault Traffic kisbusszal. A soroksári felhajtó után az utasok hirtelen hangos csattanásra riadtak, ugyanis a mikrobusz hátsó részébe rohant egy Fiat Brava gépkocsi, amelyet hírportálunk információi szerint egy mentális betegséggel rendelkező férfi vezetett.

A Brava gépkocsiban csak a vezetője ült. Az eset során kézsérülést szenvedett, de nem kellett kiszabadítani a roncsból, saját erejéből ki tudott szállni a járműből.

A zavartan viselkedő, bódult sofőr a helyszínelőknek azt mondta, hogy a Traffic az úttesten kivilágítatlanul vesztegelt, azonban a helyszínelést végző rendőrök vizsgálata ennek ellenkezőjét mutatta.

A Fiat vezetője semmilyen befolyásoltság alatt nem állt, használta a biztonsági övet, de valamiért mégsem mérte fel jól a helyzetet. Hogy a betegsége szerepet játszott-e a baleset előidézésében, a későbbi vizsgálatok fogják kideríteni.

Szerencsére a szerb jármű utasai közül senki sem sérült meg, de a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben.

Fotók: Baleset-info.hu / K. AttilaIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply