Két utas beszorult a Hyundaiba, miután mikrobusznak, majd fának csapódott az M3-as bevezetőjén

Előbb egy mikrobusznak, majd fának ütközött egy személyautó az M3-as bevezető szakaszán, az Ógyalla térnél. A baleset következtében a gépkocsiba két ember beszorult, akiket a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki, majd átadták őket a mentőknek. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen.

Helyszíni információnk alapján a Hyundai Getz a megengedett 70-nél magasabb sebességgel érkezett Gödöllő felől, megcsúszott, az úttest melletti füves területre sodródott, ahol kidöntött egy jelzőtáblát, majd megpördült. A Nagy Lajos király útja felőli lehajtó ágról épp ekkor ért oda egy Opel Vivaro mikrobusz, amely felhajtott a pályára a centrum felé, a pörgő Hyundai pedig a jobb oldalával belecsapódott az Opel bal hátsó sarkába. Azonban a Getz még ettől sem állt meg, továbbcsúszott, valószínűleg a sofőr még egy hirtelen mozdulattal ellenkormányzott, ettől az autó felhajtott gyorsító sáv melletti rézsűre, ahol végül egy fa állította meg.

A Hyundaiba a két, jobb oldalon ülő utas beszorult, egyiküket a jobb első ajtó kifeszítésével, a hátul ülőt, akinek a lába szorult be, a jobb hátsó ajtó levágásával tudták a tűzoltók kiszabadítani, majd átadni a mentőknek, mindketten súlyosan sérültek.

A sofőrnél az alkoholteszter pozitív eredményt jelzett, így őt vérvételre kórházba szállították, egyébként ő könnyebben sérült. Az Opelben ülő hat személy nem sérült meg szerencsére a baleset során.

Fotók és szöveg: Baleset-Info.huIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply